Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítenétek? Köszönöm.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1977
Gondoltam egy számot. Megszoroztam 5-tel, a szorzatból kivontam 10-et. Eredményűl 50-et kaptam. Melyik számra gondoltam?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egyenlettel: 5x-10=50 /+10
5x=60 /:5
X=12
Logika: ? *5-10=50
50+10=60:5=12
-1