Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kördiagram

Főoldal » Általános iskola » Matematika
812
Rajzold le mindkét tantàrgyból az osztályzatok százalékos megoszlását mutató kördiagramot!
Matematika:Jeles: 5
Jó: 8
Közepes: 10
Elégséges: 7
Elégtelen: 2
Fizika: Jeles: 3
Jó: 11
Közepes: 14
Elégséges: 3
Elégtelen: 1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Matek
Jeles: 5÷ 32*360= 56°
Jo: 8÷32*360= 90°
Közepes: 10÷32*360= 112.5°
Elégséges: 7÷32*360=79°
Elégtelen: 2÷32*360=22.5°
Amivel osztottam az a jegyek száma
Fizika
Jeles: 3÷32*360=34°
Jo: 11÷32*360=124°
Közepes: 14÷32*360= 157°
Elégséges: 3÷32*360= 34°
Elégtelen:1÷32*360= 11°
Figyelj arra, hogy például a fizika közepesnél felfele kellene kerekíteni, de ki kell hogy jöjjön a 360° az az ott ahol a legjobban elképzeltető ott egy ° csalunk le vagy fel, mert ha 361 vagy 359 azt nem tudnánk berajzolni a diagramba. Diagramot tudsz rajzolni vagy csak ° nem tudtál számolni?
Módosítva: 8 éve
0