Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy 200 g tömegű test által kifejtett forgató nyomaték 0,4 Nm.

Főoldal » Középiskola » Fizika
714
Mekkora az erőkar nagysága méterben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
forgató nyomaték, erőkar
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F = m·g
A test súlya = tömeg szorozva g
M = F·r
forg.nyom. = erő(vagyis test súlya) szorozva erőkar

Ebből találd ki.
A grammot váltsd át először kg-ba!
0