Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora a forgatónyomatéka annak a 30 N nagyságú erőnek, amelyhez 15 cm hosszú erőkar tartozik? (Egy válasz jelölhető)

Főoldal » Középiskola » Fizika
1043
450 Nm
4,5 Nm
200 N/m
2 N/m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, erő, forgatónyomaték
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F= 30 N
k= 15 cm = 0,15 m
M = F * k=30 N * 0,15 m
M= 4,5 Nm
0