Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tesi

922
Hogy lesz kockás hasam?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Testnevelés

Válaszok

10
Szia! Csinálj felüléseket! Hasizom erősítőket!
-2

Szia!
Én is szeretnék kockás hasat, de ahhoz nagy akaraterő és energia is kell hozzá! Ha nincs akaraterőd, akkor csak álmodozhatsz róla ...
Nagyon sok hasznos app-ot letölthetsz a telefonodra, amik segítik az edzést! :) Én személy szerint ajánlom 30 Day Challenge nevű app-ot, ami nekem sokat segített ... Töltsd le! Remélem neked is fog segíteni, mint nekem! :)
Sok sikert hozzá és ne add fel! :D
0

Szia! :) Én felülés helyett a hasprést ajánlanám, az kíméli a gerincedet. Youtube-on rengeteg videó van fennt, én onnan csináltam egy gyakorlatsort és nagyon bevált! Biztos a siker, ha minden nap megcsinálod a gyakorlatokat. ;)
1

Szia! A felülések/hasprés is fontos, de sokban számít a táplálkozás is. Lehet valakinek hasizma, de, ha az illető nem szálkás (tehát van az izom fölött x mennyiségű zsír) akkor egyértelműen nem fognak látszódni a kockák.
Igazából mindenkinek más étrend válik be, de, ha elhagyod a cukrot, a fehérlisztes dolgokat, meg az ilyesmiket, azzal már jó úton haladsz. :)
Sok sikert és kitartást!
0

Minden akarat kérdése.Kell hozzá:
1.Kitartás-ha 1 hét után abbahagyod semmi sem fog látszani
2.Motiváció-ha nincs motiváció akkor nincs kitartás sem
3.Jó edzés terv-minden napra elhatározod,hogy ma hasprés,holnap más gyakorlat.
Próbáld úgy,hogy leülsz egy este és megpróbálsz annyi felülést csinálni amennyit csak bírsz és másnap is ugyan ennyit csinálsz.2-3 hét és látszani fog a kezdetleges izom :) sok sikert! :))
0

Sziaa! http://www.lifetilt.hu/blog/2016/05/a-kockahas-edzesterv-i/ Nézd meg ezt az oldalt
Egyépként ajánlom a pranket, hasprést! :)
0

Csinálj naponta felüléseket
-1

Ha a zsírt lepucolod magadról megfelelő diétával, akkor kockás lesz a hasad. Emellett edzeni kell rendszeresen, de ne csak hasra
0

Üdvözletem!
Rossz olvasni a kérdéshez beérkező válaszokat. Csak, hogy párat említsek:
"Csinálj felüléseket!" "Rengeteg felülés és hasizom gyakorlat segítségével." "Csinálj naponta felüléseket"

No már most, az elején leszögezném, hogy mindenkinek van kockahasa. Tennéd fel a kérdést, hogy "Hát azt hogy a fenébe is?!" Erre nagyon egyszerű a válasz, mely így hangzik, hogy egyenes hasizom. Tehát, ezzel az izomcsoporttal mindenki rendelkezik. De akkor mégis hogy lehet az, hogy a 90 kilós sörhassal rendelkező embernek miért nem látszik, ha most mondtam, hogy mindenkinek van. Erre is roppant egyszerű a válasz. Az egyenes hasizom feletti zsírréteg százalékos eloszlása miatt. Körülbelül 15-20%-os testzsírszázaléknál kezd látszódni valami is a hasadon, tehát a kockahas. Ahhoz, hogy elérd a számodra optimális testzsírszázalékot a táplálkozásodon kell változtatni. Ha ez rendjén van, akkor már ellehet kezdeni gerinckímélő gyakorlatokat végezni. ;)
0

Nagyon sok erősítés szükséges hozza és sok kitartás sok sikert hozza
0