Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8.osztàly

Főoldal » Általános iskola » Matematika
579
Köszönöm szèpen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) V=1,5*8²/2=48 ⇒ B

b) 80 t föld: V=1*10²/2=50 m³ ⇒ 1m³ föld=1,6 t
V=1*5²/2=12,5 m³ ⇒ 12,5*1,6=20 t ⇒ A

c) V=m*d²/2
2V=m*d²
2V/m=d²
√(2*V/m)=d ⇒ C
0