Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány számjegyű

Főoldal » Középiskola » Matematika
595
Hány számjegyű az 5 a 22-en és a 4 a 11en szorzat eredményének 10es szamrendszerbeli alakja?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`5^(22)·4^(11)=(5^2)^(11)·4^(11)=25^(11)·4^(11)=100^(11)=(10^2)^(11)=10^(22)`
Ami azt jelenti, hogy 23-jegyű a szám. (Egy darab 1-es után 22 db nulla)
0