Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra kiemelés

Főoldal » Általános iskola » Matematika
613
Csak az a,b
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.) 2(x+1)
2(1+1)=4

4(x-2)
4(1-2)=-4

3(x+3)
3(1+3)=12

5(x-2)
5(1-2)=-5

b.) 3(3-a)
3(3+1)=12

2(2a-1)
2(2(-1)-1)=-6

5(3a-2)
5(3(-1)-2)=-25

2(4-3a)
2(4-3(-1))=14

1