Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet megoldás 9.osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
524
(Z/3Z-3)-5-Z/Z-1=1 Z=?
2(x+1)*(1/x)-1=1-[2(1+2x)/x] x=?
(V-1/V+1)-(2v-1/2v+1)=0 v=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Z=26/29 (0,897)
x∉R(nem értelmezett a valós számok halmazán)
V=0
Ha letöltöd a photomath alkalmazást mobilra akkor az részletesen elmagyarázza.
Módosítva: 8 éve
0