Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
632
Tudnátok ezekben a kérdésekbe segiteni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
1.T=m(a+b)/2
m=12

c^2=[(a-b)/2]^2+m^2
c=13

átló gyök(225+144)=19.209372712298546
0


Akárhány cm sugarú kör területe 9-szorosára nő, mivel az alap háromszorosát emeled négyzetre.
0