Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
719
Mekkora a trapéz magassága,ha a=20cm,b=11cm, c=15cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ezt így nem lehet megmondani. Egyrészt bármelyik oldalt el lehet nevezni a,b,c,d-nek, mondd meg, ezek most melyikek. Aztán ha derékszögű trapéz vagy szimmetrikus trapéz, akkor ki lehet számolni, de nem ugyanúgy. Ha viszont általános trapéz, akkor ezekből az adatokból nem jön ki.

Legalább egy kép kellene, ha van.
0