Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8.-os matek, algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
624
Légyszives írjátok le a számolással, megoldással együtt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=x/6-x/9+8y/12-y/18 ⇒ A közös nevező a 36, ezért beszorzunk vele
a=6x-4x+24y-2y
a=2x+22y
a=2*5,4+22*0,4
a=19,6
1