Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8. Osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
524
Tudna valaki segíteni egy feladatban? Képet is rakok. Köszönöm előre is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, 8. osztály
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a) Áramerősség:
P=U*I ⇒ I=P/U=0,003/3=0,001 A

b) Ellenállás:
U=R*I ⇒ R=U/I=3/0,001=3000 Ω
1