Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
1785
1.Mekkora a réz-szulfát (CuSO4) moláris tömege?
M(CuSO4)=..............................................g/mol
M(CaCO3)=................................................g/mol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
M(CuSO₄)=63,5+32+4*16=159,5 g/mol
M(CaCO₃)=40,1+12+3*16=100,1 g=mol
0