Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki letudná vezetni,magyarázni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
541
9.) Az A-ban derékszögű ABC háromszög A csúcsában a háromszög síkjára emelt merőlegesen felvesszük a D pontot,úgy hogy DA=5cm legyen. Ha AB =15 cm és AC =20 cm,számitsuk ki a D pontnak a BC egyenestől való távolságát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Látod a nevezetes háromszögeket?
0

Ezt a gombot láttad már?
0