Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Segítség etika fogalmazásban?

626

Sziasztok!
A következő témákban kell fogalmazást írnom etika órára.
Nagyon nagyon hálás lennék,ha valaki segítene nekem ebben,esetleg elkészíteni,ha van kedve hozzá.
A témák:
Miért nem érdekli a mai diákokat a politika?

A másik:
A modernkori bevándorlás pozitív,illetve negatív hatásai.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
etika, fogalmazás, bevándorlás, migráció, iskola, erkölcstan, lélek, politika, érdeklődés, Orbán Viktor
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

5
A modernkori bevándorlás pozitív hatásai között esetleg megemlíthetjük a nagyobb munkaerőt. Azonban bizonyos bevándorlók nem hajlandóak dolgozni. Ez máris problémákat vet fel. Így annak az államnak kell eltartania, ahova emigrált. Ez az államnak nem kifejezetten gazdaságos. Ezért aztán egy idő múlva, mikor a bevándorlók csak jönnek és jönnek, de csak kevesen dolgoznak közülük, az állam számára ez komoly gazdasági problémákat okoz.
Itt még nem beszélünk az illegális bevándorlókról, akik ráadásul még nagyobb gondokat okoznak, azzal hogy még ha dolgoznak is (feketén, persze), az állam egy fillért sem "keres" rajtuk.

Nos... Most nagyjából ennyit tudtam írni.. De esetleg ha kicsit kiszínezed, akkor jó lehet.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni!1

A diákokat inkább a média világa az internet és egyéb közösségi média érdekli.
0

Negatív
Nagyobb veszély érzet a magyarok számára a saját otthonaik........
0

1. A mai politika nagyon bonyolult, meg valaki nem is érti, nagyon mélyen bele lehetne menni a témába.Ha pedig fogalmazást kell írnod belőle, akkor szerintem nézz körül különböző platformokon mikor ezeket fejtik ki, vagy ahol mélyebben belemennek a témába, de úgy írd le hogy te is megértsd, és mellé kérd ki a szüleid véleményét
2.Pozitívhoz nem tudok sajnos mit mondani. Negatívhoz inkább azt, hogy sok ember áldozattal jár, már 5-6 éve tart az egész, és ki tuggya mikor lesz vége. Yutubon erről egy csomó videó van fennt szerintem, azokból keress olyat ami érdekes.
0

1.ok:Telefon,Kőzősségi oldalak,internet.Attól függ melyik korosztály a 6. 7. osztályig talán unalmas és komolyabb,nehezebb téma.
2.poz.:több munkaerő ismerkedés befogadás. Neg.:veszély haboru az ő szabályaik megszegése más vallásuk elfogadása az országban.
remélem segítettem!
0