Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Adott két intervallum, A=[-34;11] és B=[-5;23]

Főoldal » Középiskola » Matematika
1035
a) az A és B intervallumnak is eleme
b) eleme az A vagy B intervallumnak
c) eleme A-nak de B-nek nem?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A=[-34;11] és B=[-5;23]
a) A∩B=[-5;11]
b) A∪B=[-34;23]
c) A\B=[-34;-5[
(ez utóbbi úgy is felírható, hogy: A\B=[-34;-6] )
Módosítva: 8 éve
0