Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki letudná vezetni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
532
Masodfoku egyenlet
Oldd meg az alabbi egyenleteket:
6.
b.) x²-x-2=0
c.) -x²+x-1=0
d.) 16x²-40x+25=0
e.)2y²+y-3=0
f.) -3x²+2x+7=0
g.) 6t²-5t=0
h.) -4x²+12=0
7.
a.) 169z²+13z-1=0
b.) 1 1
___x2+____x+0,25=0
2 2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
0