Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Felszín,térfogat

Főoldal » Középiskola » Matematika
913
Egy lakás alapterülete 62 m², belmagassága 265 cm. Hány köbméter a lakás térfogata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
térfogat, felszín
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
265 cm=2,65 m
V=62 m²*2,65 m=164,3 m³
164,3 m³ a lakás térfogata.
1