Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6ik feladat surgos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
572
Az ABCD paralelogrammaban M eleme AB es N eleme AD ugy, hogy AM/AB=3/5; ND/AD=2/5 es AC∩MN={P}. Az AP/AC arany értéke..... .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egy másik kérdésedre órákkal ezelőtt válaszoltam. Most már ugyanazon a linken ennek a feladatnak a megoldását is elkezdtem, de semmi kedvem folytatni így, hogy téged ez egyáltalán nem érdekel. Ha majd érdemben válaszolsz és kérdezel, szívesen folytatom a választ.
https://www.geogebra.org/m/V4XajbMs
0