Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok tudnátok segíteni ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
597
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
28.
a, a=x
b= x-6
így 14-6=8
20-6=14
10-6=4
stb


b, C=x
D=x+7
3+7=10
2+7=9
4+7=11
stb.

27
100 l>10 l>1 l=100 cl >10 ml =1cl < 1dl <1 hl
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0