Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
517
15-ös feladat kellene
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

A kérdés bonyolultan van megfogalmazva, igazából egyszerű :)
Gyakorlatilag azt kérdezi, hogy mondd meg azt az x-et, amelyre f(x) = 4, vagyis oldd meg a
 -x =4 egyenletet.
Ennek a megoldása pedig x=-16.

Ha valami nem világos, írj nyugodtan. :)
0