Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan

Főoldal » Középiskola » Matematika
524
Az ABC háromszögben meghúzták az AK szögfelezőt.Számítsátik ki a hárinstög oldalait,ha BK=5cm,KC=4 cm,AB-AC=5 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szerintem:
(Szerinted?)
0