Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki megnézné nekem, hogy ez jó-e vagy milyen hibák vannak benne és leírná, hogy mik azok?

426
Yesterday, when I arrived home my mother had been cooking and while she was making the dinner I started to do my homework. After I had eaten my dinner I went to have a shower. When I had a shower I would wash my teeth. Between I fall asleep and went to the bed I used to check my social media portals and saw a few videos on Youtube.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, múlt, english, fogalmazás
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
Magában a szöveg korrekt. A második mondat kicsit talán értelmetlen, mert így ezt írtad: "Amikor zuhanyoztam, mosakodnék a fogaim." Mit szerettél volna írni?
0

Between- két dolog között van valami. Ebben az értelemben rosszul használtad.
When i had a shower i would wash my teeth: Mikor lezuhanyoztam meg mosnám a fogam. Ha esetleg azt akartad mondani, hogy Miután lezuhanyoztam, meg akartam mosni a fogam, akkor: When i had a shower i wanted to/(vagy ha minden féle képpen a would-hoz ragaszkodsz, akkor)would have wash my teeth.
Used to - ez egy szerkezet, ami azt jelenti, hozzá szokni valamihez, tehát itt ezt helytelenül használtad. Saw-val látunk, pl látjuk, hogy esik az eső, videókat nézünk, az pedig a watch ige :) Remélem segítettem. Hajrá!!
0