Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős nagyon matek feladat középiskolás

Főoldal » Középiskola » Matematika
336
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1)a)
|x|=|y|
Az origón átmenő két egyenes, amely a tengelyekkel 45°-os szöget zár be.

b)
|x+y|=1
Az egyik egyenes a (0;1)(1;0) pontokon átmenő egyenes
A másik egyenes a (-1;0)(0;-1) pontokon átmenő egyenes
0

2)
Minden tízjegyű szám osztható lesz 3-mal mert0+1+2+3+4+5+6+7+8+9=45 is osztható 3-mal, így 9*9!=9*362 880=3 265 920
0