Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Középiskolás matek feladat 16.

Főoldal » Középiskola » Matematika
278
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
d=10
S₆=210=(a₁+a₆):2*6=6*a₁+15*d==6*a₁+15*10=6*a₁+150 /-150
6*a₁=60 /:6
a₁=10 km-t

b) 60+70+80=210, 3 napig tart
0