Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pár középiskolás matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
307
Kérlek segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
11)12/11-szeresse lesz fagyáskor, 11/12-szerese lesz olvadáskor:12/12-11/12=1/12-del csökken
Módosítva: 4 hónapja
0

12)
Akkor lenne megoldása, ha x-2=0 és x-1=0is teljesülne egyszerre, ami nem lehetséges.
0

13
a)
6éves:2
7éves:2
8éves:8
9éves:3
0

13 b)
77;77;78;79;79;82;82;82;82;83;83;83;84;85;87
Medián:82
Átlag:(77+77+78+79+79+82+82+82+82+83+83+83+84+85+87):15=1223:15=81,533333
Módusz:82
0