Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi 7. osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
339
Sziasztok! A csatolt két matek háziban kérnék segítséget. A Sokszínű matematika munkafüzetből van
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
5)
3,6*0,9=1,2*M
M=(3,6*0,9):1,2=2,7 m
T=[3*0,9+2,7]*5,4-4*3,6*0,9=16,2 m²=1620 dm²
2

6
a)(0,8+0,4):2*(0,5:2)*1,05=0,6*0,25*1,05=0,15*1,05=0,1575 m²
b) 0,1575 m²
c)0,5*((0,5*1,6):2):2*1,05=(0,5*0,4:2)*1,05=0,1*1,05=0,105 m²
2