Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
Az 1. feladatban szeretnék segítséget kerni. Előre is köszönom.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x=-2: f(x)=0,5x-4=0,5*(-2)-4=-5 teli kör a (-2;-5) pontnál

x=10: f(x)=0,5x-4=0,5*10-4=5-4=1 teli kör a (10;1) pontnál

A két pontot a koordináta tengelyen kösd össze és kész.

Megjegyzés:
<= : teli kör
>= : teli kör
< : üres kör
> : üres kör
[ ] : teli kör
] [ : üres kör
Módosítva: 5 hónapja
0