Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
303
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
10 A az 1. diagramon:

1 db 1-es
10 db 2-es
2 db 3-as
4 db 4-es
13 db 5-ös
Összesen:1+10+2+4+13=30 fő
terjedelem: 5-1=4
módusz:5
medián:4
átlag:(1*1+10*2+2*3+4*4+13*5):30=106:30=3,53

10 B
30*0%=30*0=0
30*10%=30*0,1=3
30*40%=30*0,4=12
30*30%=30*0,3=9
30*20%=30*0,2=6
Ell.:0+3+12+9+6=30 fő
terjedelem: 5-2=3
módusz:3
medián:(3+4):2=3,5
átlag:(0*1+3*2+12*3+9*4+6*5):30=108:30=3,6
1