Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számelmélet

Főoldal » Középiskola » Matematika
1541
Legyen X = 6*1040 és Y = 4*1061 lrja fel az X*Y szorzat normal alakját!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
A 40 és a 61 felső indexben van!!!!!
0

X*Y=6*1040*4*1061=24*10101=2,4*10102
0