Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Jo lett?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
Mi a megoldasa ha nem jo??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Kéne látni az ellenőrzéshez a feladatot, meg egy jobb fotó sem ártana.
0

Szia!

A b; pont megoldása az jó (x=-4) , a c; ponté pedig: (4x-2)+126=35x , innen 31x=124 → x=4 , ez természetes szám, megoldás! :)

Az elkezdés a c;-nél jó volt, de ugyanígy utána lemaradt a plusz jel és 7×18=126-ot kellett volna oda is beírni!

Üdv.: Csabi Debrecenből (50 éves, kémiás-matekos)
1