Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítésg matek feladat megoldásában

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
2. feladat megoldásban kérek szépen segítséget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha kitöltöd a táblázatot, akkor már egyszerű meghatározni. Valószínűség = kedvező esetek száma/összes eset.
A) 4/36 = 0,111
B) 11/36 = 0,30555
C) 3/36 = 0,0833
D) 9/36 = 0,25
1