Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Síkgeometria-hogyan oldjam meg?

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
Egy téglalap oldalai AB=6cm, BC=8cm. A CD oldal egyenesén felvett P pontra igaz, hogy PD=3cm. Milyen távolságra van P a téglalap többi csúcspontjából?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha valami nem érthető szólj (:
1