Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segíts megoldani

Főoldal » Általános iskola » Matematika
321
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

3·x=(-9·4) lesz a beszorzás miatt, azaz 3x=-36 , majd osztunk 3-mal (mindkét oldalt) → x=-12 jön ki, ez a megoldás! :)
0