Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek szöveges feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
435
Nem tudom, ezeket megoldani, szeretnék segítséget kérni.
Elsősorban Sin. Cos. Tg-el + amivel még szükséges
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
10)
15:2=7,5 méter
20 cm =0,2 méter
arctan=0,2:7,5=2/75
α=1,5275°
1

13)
3 min 30 sec=210s
Út:210*2,8 m=588 méter
α=30°
M=sin30 * 588 méter= 0,5*588=294 méter magasra visz a felvonó.
1