Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ívhossz számítás!

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
269
Számoljuk ki az adott függvény grafkonjának az adott intervallumhoz tartozó ívhosszát!

f(x)=lnx 2 ≤ x ≤ 6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Egy kis segítség:
a=2 b=6
Módosítva: 9 hónapja
1