Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
249
Normálalakban adja meg az eredményt!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, = `8.8*2.5*10^(-119)*10^(-41)` = `22*10^(-119-41)` = `2.2*10^(-119-41+1)` = `2.2*10^(-159)`

b, = `8.8/2.15*10^(-86)/10^(-99)` = `4*10^(-86+99)` = `4*10^(13)`
-2