Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
246
Írja fel 5 hatványaként
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`5^(-3)*(5^2)^3*(1/5)^4` = `5^((-3+2*3-4))` = `5^(-1)`

`((5^2)^(-4)*(1/5)^(-5))/5^6` = `5^((2*(-4)+5-6))` = `5^((-8+5-6))` = `5^(-9)`
-2