Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A feladat levezetése

Főoldal » Középiskola » Matematika
234
Mi a végeredmény, mert az iskolával nem értek egyet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(sqrt50+sqrt8-sqrt32)*sqrt2=(sqrt{2*25}+sqrt{2*4}-sqrt{2*16})*sqrt2=(5*sqrt2+2sqrt2-4sqrt2)*sqrt2=`
`=5*2+2*2-4*2=10+4-8=6`
1