Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
214
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A fogyasztó áramerőssége: I=P/U=1100/230=4,78 A
A munkavégzés két óra alatt: W=P·t=1100·2=2200 Wh = 2,2 kWh
A költség: K=W·k=2,2·40=88 Ft (k az egységár k=40 Ft/1 kWh)
Módosítva: 9 hónapja
1