Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
258
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
a) (238-46):238*100=80,67%
b) (238-46):46=4,17 db
0

1)
Férfiak aránya:32130:76500*100=42%
Nők aránya :100-42=58%
0

2)átlag:(49+67+98+79+87):5=76%
0