Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektrosztatika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
299
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`"U"="E"*"d"=("m"*"v"^2*tanPhi*"d")/("e" \ * \ "L")=("1,6727"*10^-27 \ "kg"*("1,8"*10^6 \ "m"/"s")^2*tan10°*"0,02" \ "m")/("1,6022"*10^-19 \ "C"*"0,2" \ "m")=color(red)("596,44" \ "V")`
0