Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
515
Segítséget szeretnék kérni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
4
a)4*5*5*5*3,1416/3=523,6 cm³
b) 4*0,1*0,1*0,1*3,1416/3=0,0041888 cm³=4,1888 mm³
0

élvázát
csúcsában
alapjának
oldallapjainak
palástját
alapélekben
oldalélekben
magasssága
lapátló
tetraédernek
szabályos
0