Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki ez meg oldja nekem

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1143
1 től 60 ig
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

66
47)4,9:(-7)=-0,7
0

48)-4,3+7,6=3,3
0

49)2,5:8=25/80=5/16
0

50)8/6-5/6=3/6
0

51)42,6:6=7,1
0

52)(-1,8):9=-0,2
0

53)25*3/7=75/7
0

54)34/9:(-17)=-2/9
0

55)7/12*(-6)=-7/2
0

56)(-5/42)*21=-5/2
0

57)1/4+3/4=4/4=1
0

58)69/5:7=69/35
0

59)(-7)*1,5=-10,5
0

60)2 2/7 : (-8) = 16/7:(-8)=-2/7
0

61)2/5+4/5=6/5
0

62)9,9-7,7=2,2
0

63)(-55/8):11:-5/8
0

64)(-9,2)*(-3)=27,6
0

65)9/11-2/11=7/11
0

66)37,9:10=3,79
0