Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ird fel ket egesz szam hanyadosakent

Főoldal » Középiskola » Matematika
239
4,71 -0,12 -0,00035
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4,71=471:100
-0,12=-12:100=-3:25
-0,00035=-35:100 000 = - 7:20 000
Módosítva: 10 hónapja
1