Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
438
1118(kamat)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

400 000 * x a 10.-en = 1 000 000. /:400 000
x a 10.-en =2,5. /10.gyök alatt
x = 1,0959958226 < 9,6% átlaghozammal.

100 000 * x a 10.-en = 1 000 000. /:100 000
x a 10.-en = 10. /10. gyök alatt
x = 1,2589254118 < 25,9% átlaghozammal.
0