Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Deriválás 4

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
586
Deriválja a következő egyenletet! k(x)=x^4 sinx
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
`k'(x)=d/(dx)x^4*sinx=d/(dx)x^4*sinx+x^4d/(dx)sinx=color(red)(4x^3sinx+x^4cosx)`
1