Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős,köszönöm,függvény jellemzés

Főoldal » Középiskola » Matematika
283
kérlek segítsetek ,ma éjfél a határidő.jellemzés monotonitás,szélsőrték szerint,le kell olvasni a következő függvényértékeket ha f(-3), f(0),f(4),f(5)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
f(-3)=1
f(0)=-1,5
f(4)=2
f(5)=-1
0

A függvény minimuma -3, maximum 3
[-4;-3] monoton nő
[-3;-1] monoton csökken
[-1;3] monoton nő
[3;5] monoton csökken
0