Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős,függvények,hozzárendelési szabály

Főoldal » Középiskola » Matematika
713
valaki segítene,ma éjfélig kellene leadnom,mi a a hozzárendelési szabály,köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Balról jobbra
V alak: y = - 3/2 * Ix+6I +4
Egyenes: y = 2*x +3
Parabola: y = 2 * (x-4)² + 3
A negyedik: y = - 2 * gyök alatt(x-3)
0